مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام. بنده خانومم 3 ماهه ترک منزل کرده و برای دیدن فرزند مشترکمون وقت ملاقات گرفته و جمعه ها میاد دیدنش. البته از شهرستان میاد. طی چند جلسه ملاقات که داشته دخترمون اصلا سمتش نمی ره و فقط داد و بیداد میکنه. اونجا توی مرکز مهر خودشون هم شاهد این قضیه هستن و هرچی میخوان آرومش کنن و به حرف بگیرن تا بچه با مادرش یکی دو ساعت باشه نمیتونن. (واقعیت دخترم بزرگ شده و از کارای مادرش باخبره ولی قبلا که طفل بود و چیزی نمی فهمید) به خدا از اون روزی که ملاقات اول بردمش بچه عصبی شده. من نمیخام جلوی ملاقات مادر شو بگیرم چون حقه قانونیشه ولی خوب رو بچه خیلی اثر میذاره و آنقدر گریه میکنه. حالا شما بفرمایید من تا کی باید این وضعیتو مشاهده کنم هرهفته جمعه ها اعصاب خودمان رو خراب کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

حق ملاقات فرزند حق قانونی همسرتان است و ایشان مجوز ملاقات را دارند البته این موضوع بسته به نظر فرزندتان می باشد خصوصا اگر به سن بلوغ رسیده باشد مختار است در دیدن یا ندیدن مادرش