مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا و اثر انگشت

سلام من یه سایتی طراحی کردم و مبلغ قراردادمون که مکتوب بود رو شرکتش پرداخت نکرد و من سایتو قطع کردم
بعد از پلیس فتا تماس گرفتن که شکایت کردن وقتی رفتم پیش پلیس متوجه شدم که جرم کردم و نباید قطع میکردم چون توی قرارداد چیزی از قطع کردن باید بدهکاری شرکت نگفته بودم
و چند پیام هم داده بودم به شرکت که بعضیاش تهدید امیز بود مبنی بر فروش لایسنس های سایت در صورت عدم پرداخت
مدیریت شرکت منو تحت فشار گذاشت که اگر 100 میلیون سفته رو امضا و اثر انگشت نکنم منو میفرسته دادسرا برای ادامه فرایند که صد در صد هم حق با اون بود و من مجازات میشدم
من مجبور به این کار شدم و حتی اجازه ندادن من پشت نویسی کنم و سفته هارو سفید از من تحویل گرفتن
و قراردادیم برای سفته ها ننوشتیم
میخواستم ببینم که اون شخص هر وقت به هر دلیلی بخواد میتونه وصول کنه ؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بله امکان وصول هست ولی می توانید ضمانت بودن ان را ثابت نمایید با شهود و یا مکاتبات.