مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر از من شکایت شده

باسلام به وکلای عزیز خسته نباشید
اینجانب سال1398 برج 7 /98 در بنگاه خودرو معامله میکنم که یکی از دوستان اونم معامله خودرو میکنه یه دستگاه خودروی وانت آریسان مدل 95 دوگانه سوز که لیزینگی بود داد بهم براش بفروشم
بعداز چندروز یه نفر اومد ماشین رو بگیره خلاصه بهش گفتم ماشین لیزینگی اقساطی هست یکسال پارکینگ بوده تازه درش اورده دوستم و بهم گفته 23 میلیون پیش میده و فکر کنم 15 یا20 میلیون قسط و جریمه دیر کرد داره حتی صاحب وانت رو رودرروی خریدار گذاشتم
خلاصه 10 میلیون از ثمن معامله داد و ماشین رو گرفت کارشناسی ببره و قرار شد فرداش 13 میلیون دیگه پیش رو بده و مدارک رو براش ببریم
اما خریدار یه ادم هفت خطی هست چون مغازه و زمینی اینجوری بالا کشیده بود
وقتی ماشین رو برد به بهانه های مختلف تا دوماه طول کشید و نه پول رو میگرفت نه ماشین رو میداد نه 13 باقی مانده

حتی پول جریمه و اقساط دیرکرد پیش خودش بوده ازش چیزی نگرفتیم
تا اینکه بعد از سه ماه یه شب گفت بیا بنگاه دوستم قولنامه بنویسیم و 13 باقی مانده رو بدم
که اون شب مالک خودرو در دسترس نبود من رفتم باهاش قولنامه نوشتم و حرفهایی که مالک گفته بود بهش رو منم در قولنامه نوشت و یه سری مورد اضافه کرد که باید ظرف 2 ماه برید نامه اقساط تصفیه رو بیارید که پرداخت کنه و..
منم امضا کردم اومد 13 میلیون رو تو بنگاه کشید و گفت مدارک رو فردا بیاره دوستت پولو ببره از بنگاه
ولی بازم فرداشب اون روز قولنامه نوشتیم مالک مدارک رو برد پیش بنگاه دار دوست خریدار بازهم به بهانه اینکه بزار خودم بیام و..نیامد و 2 ماه طول کشید
و بهانه می اورد برید تهران وظیفه شماست تصفیه کنید و هزاران بهانه دیگه
و حتی ماه دوم گفت وکالت تعویض پلاک برام بنویس تا به بنگاه اجازه بدم پولو به مالک ماشین بده
بازم متاسفانه غروب روزی که وکالت تعویض پلاک نوشته بود در بنگاه حضور پیدا کرد و 5نفر دیگه بودن تو بنگاه که میخواستن جلسه سازش باشه و امشب تمامش کنن
اما بازم ترک جلسه کرد خریدار
و فرداش خریدار میره محضر میگه وکالتمو گم کردم به دورغ یه المثنی براش صادر میکنن
و با اون وکالت ماشین رو دوباره دست راننده میدش برای کالای قاچاق از گناوه پوشاک به تهران و.. میبره وکم کمش هفته ای 6میلیون توجیبش هست
بعد از متوجه شدن ما مالک وکالت رو باطل میکنه
بعد اون خریدار به بنگاه میگه 13 میلیون رو بهم بده که بهش میدش بنگاهدار بهم زنگ زد منم گفتم اگه پولو میبره بهش بدش تا معامله رو فسخ کنیم

منم نمایشگاه اتومبیل رفتم و پشت قولنامه نوشتم که فسخ میباشد معامله و باید ماشین رو بنگاه بیاورد و چون پول نداده و ثمن پیش ماشین رانداده فسخ قرداد فی مابین من و خریدار فسخ گردید
اونم پشت همون برگه نوشته پولو برده طبق چک به شماره فلان
و حتی نوشته مدارک ماشین رو بهم ندادن پولمو که دربنگاه کشیده بودم برداشت میکنه و امضا و اثر انگشت
بعد مالک شکایت رو پلاک وانت گذاشت و ماشین رو گرفتن
بعد اومد از من به جرم فروش مال غیر شکایت کرده

حتی یکساله دادگاه دادسرا میریم اشنا هم داره چون باوجودی که پول ثمن معامله رو پرداخت نکرده ایا میتونه قاضی منو زندان بندازه
چطوری باید دفاع کنم 27 برج 2 همین ماه جلسه داریم
یه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

اتهام فروش مال غیر فروش مال غیر