مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خودرو همسایه

با سلام.
یکی از همسایگان ما یک خودروی ون تاکسی دارد که به دلیل نقص فنی سر و صدای و دود زیادی هم دارد. ایشان طی روز بارها و بارها در ساعت های نامتعارف مثل صبح زود یا نیمه شب بارها بارها اقدام به روشن کردن ماشین خود می کند و از این بابت به دلیل سر و صدا و گاز دادن بی مورد ایشان سر و صدا و آلودگی شدیدی ایجاد می شود. آیا راهی هست بدون طرح دعوا ایشان را ملزم کرد که در محل مسکونی خودروی ون را پارک نکنند یا این که مرجعی وجود دارد که بتوان چنین مواردی را به آن گزارش کرد.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اظهار نامه بفرستید رسمی هست ولی طرح دعوا نیست و از طرفی برای سازش به شورا طرح دعوا کنید در نهایت اونجا حل اختلاف میشه اگر درخواست سازش بدید
می تونید هم ازشون درخواست کنید ارجاع به داوری بشه موضوعتون