مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام. تصادفی کرده ام که نسبت به دو وسیله مقصر هستم. وسیله اولی تاکسی است که خسارت آن سه میلیون و هفتصد هزار تومان شده است و نقدی دادم و رضایت گرفتم و شخص بعدی راننده موتور است که خسارتش آن ده میلیون و هشتاد هزار تومان شده است و سقف بیمه بنده هم یازده میلیون تومان است. راننده موتور به این میزان خسارت راضی نبود در حل اختلاف شکایت کرد و قاضی حل اختلاف رای به نفع او بابت پرداخت خسارت داد. رای فوق در تجدید نظر هم تایید شده و قطعی است. حال این خسارت رو بنده باید پرداخت کنم یا بیمه؟ راه حل بنده چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله تا سقف بیمه ، بیمه پرداخت می نماید و مبلغ بیشتر از سقف بیمه را شما باید پرداخت نمایید