مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام اگر خانمی به خواست خودش (البته از روی زودباوری) سوار ماشینی شده که تاکسی و اینا نبوده و راننده ماشین با چاقو او را تهدید و مورد آزار قرار بده حقی داره؟ چون ما وقتی به پلیس اون منطقه خبر دادیم گفتند تقصیر خانم بوده و نباید سوار میشده و هیچ کاری انجام ندادند حتی ما رو به پزشک قانونی برای بررسی و انجام آزمایشات لازم ارجاع ندادند....

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایددردادسرای ان محل بااعلام پلاک خودرو از راننده شکایت کنید واگر شاهدی هم دارید به اتهام تهدید به ضررهای نفسانی شکایت کنید