مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده بابت مهریه

سلام. ما یک ماشین سمند رو سال 94 قولنامه ای خریدیم و برگ سبز و برگ کمپانی با قولنامه هایی که نوشتیم رو داریم. بیمه و معاینه فنی تا الان با ماشین دست خودمون بوده از اون زمان صاحب ماشین دو تا آدرس و شماره تلفن به ما داده و ما رفتیم نبودند و دیگر هم پیداشون نکردیم که سند و پلاک بزنیم. اون موقع سال 94 میگفت برگ سبز حکم سند دارد و ما به هوای خدا که طرف حسابمون پیدا میشود و می آید ادای دین میکند که پلاک و سند رو به نام ما بزند به نیت خیری که داشتیم ولی متاسفانه بعد این چند سال در تاریخ 1399/10/17 ماشین توقیف شد که ما رفتیم دادگاه به خاطر مهریه توقیف شده است. از او زمان که توقیف شده پیگیری کردیم دو نوبت دادگاه به ما دادند یکی تاریخ 1/25و دیگری 2/19 که طی دو نوبت طرف شاکی نه دیدیم و نه اومده دادگاه حتی نمی دونیم طرف ما کی هست. نه راهنمای درستی داشتیم با هر وکیلی که مشاوره کردیم هر کدام یک جواب دیگر میدهند. با این که ما تمامی جوانب از امضا سند و مدارک قولنامه شاهد و توضیح در مورد شکایت مهریه همه را پیوست کرده بودیم ولی قاضی تمامی جوانب از طرف ما رد کرده است و دستور یک وقت 20 روزه به ما داد. همه تجدیدنظر کنیم ولی حتی مشخص نکردند که با کدام شعبه دادخواست یا تجدید نظر بدهیم؟ الان بعد از 5 ماه ماشین توقیف است و ما هر کاری که گفتند انجام دادیم و باز هم سرگردانیم. به نظر شما چه راه بهتری هست انجام بدهیم تا ماشین سریع تر از پارکینگ در بیاید؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود

توضیح ندادید که دادگاه چه اقدامی انجام داده اید ولی اگر مدارکتون کامل هست و قولنامه معتبر و شاهد و رسید پول یا چکی که به فروشنده دادید را داشته باشید باید معترض ثالث می شدید یعنی اینکه در اجرا به عنوان شخص ثالثی که حق و حقوقتون تضییع شده اعتراض ثالث مطرح می کردید .