مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر و پسر از خانه

با سلام. بنده 17 سال دارم و دختر عمه ام هم سن من هست. به علت مخالف بودن خانواده دختر تصمیم گرفتیم به مدت 10 روز به مشهد فرار کنیم و بعد برگردیم او را پیش خودم و خونه بیاورم. چندین بار به خانواده اش درخواست دادم که نامزد کنیم ولی اون ها مخالف بودند. اگر من این کار رو بکنم چه عاقبتی در پیش رو دارد.
یا اصلا به نظر شما کلا چی کار کنم چون خانواده اش به او فشار می آورند.
لطفا سریع پاسخ بدهید ممنون میشوم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر دختر شکایت کند ممکن است با عنوان رابطه نامشرع مجازات شوید ولی بخاطر دخترش احتمال دارد شکایت نکند ولی اگر اعلام کنید که به قصد ازدواج فرار کرده اید احتمال دارد دادگاه رابطه نامشروع را نپذیرد