مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. دیروز بعد از ظهر با پیکانی که سر بالایی ایستاده بوده دنده خلاص شده است و خود به خود عقب عقب به من سمت راست ماشین زده و داغون شد. افسر گفت بیمه خسارت نمیدهد. آیا درست هست؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

خیر افسر اشتباه میکند.باید از بیمه خسارت بخواهید و اگر قبول نکرد از دادگاه یا شورای حل اختلاف بسته به میزان خسارات مطالبه کنید. مقصر راننده بوده که بی مبالاتی کرده و ماشین پیکان را در سربالایی رها کرده و از طرفی خسارت شخص ثالث را بیمه باید بدهد.