مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم از ملک توسط عمو

با سلام. مقداری زمین کشاورزی روستایی داریم که بر اساس وصیت پدربزرگ و مصلحتی که بوده بین عمو و پدرم تقسیم شده است و عموی ما زمین های خود را ثبت و يا برای آن ها سند اخذ نموده است. لیکن زمین های ما به دلیل فوت پدر بلاتکلیف و بدون هر گونه سند است. اخیرا عمو اعلام نموده زمین های بدون سند هنوز تقسیم نشده است یعنی زمین هایی که به پدر بنده تعلق گرفته و مجددا از زمین های در اختیار ما که بالغ بر بیست و پنج سال است کشت میکنیم و عموم مردم نیز از حد و مرز آن نيز آگاهند، طلب سهم نموده است. آیا کار ایشان قانونی است وتنها با طرح فرضیه غیر اصولی می تواند مجدد سهم دریافت نماید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر . شما می توانید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تحریر ترکه به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید. و. ... تا سهم هر کدام از ورثه از ماترک مشخص بشود