مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری

سلام خواهرزاده بنده متاسفانه بدلیل بلند پروازی های نسل امروز اقدام به اخذ پول بهره ای از دوستان خودش کرده که ما تازه متوجه این موضوع شدیم و پس از حساب و کتاب متوجه شدیم که آقا حدود 1میلیارد و دویست (اصل و بهره) بدهکاره و بابت اون چک صادر کرده. خودش میگه از 6 سال پیش شروع کرده و چون بیکار بوده هی قرض روی قرض و بهره روی بهره تا رسیده به این مبلغ متاسفانه غیر از پول رهن خونه ای که با همسرش توی اون زندگی می کنه و پول رهن مغازه موبایل فروشی که نصف وسایلش مال ایشون هیچی دیگه نداره و به ناچار بدهی ایشون رو خواهر بخت برگشته من به خاطر حفظ آبرو ی خودش و اینکه بسیار آدم مذهبی است باید متقبل بشه ضمن اینکه خواهر من عبادت 60 سالشو به خاطر پرداخت نزول پول نمی خواد زیر سوال ببره و به هیچ وجه زیر بار این قضیه نخواهد رفت حتی به قیمت زندان رفتن پسرش. از طرفی ماحصل عمر خواهر من یک قطعه زمینه که اونم به نصف بدهی ایشون نمی رسه و خودشم مستاجره. لطفا مارو در خصوص پرداخت بدهی این آقا راهنمایی بفرمایید. آیا می توانیم تقاضای عسر و حرج بکنیم. بهره ها را چگونه می توان حذف کرد وفقط اصل رو پرداخت کنیم. چه زمانی باید تقاضای عسر داد.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام می بایست دادخواست اعسار تنظیم کنید و بهره پول حرام است و در غیر از مواردی از جمله چک و اسناد تجاری نمی توان خسارت دیرکرد مطالبه کرد.