مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت کردن وجه چک از طریق رسید و شاهد

با سلام بنده سال برج 11 سال 98 یه فقره چک به مبلغ 31 میلیون به شخصی دادم تا تاریخ 16 11 مبلغ 16 میلیون به حساب طرف ریختم حتی کلانتریم صورتجلسه دارم دو طرف امضا کردیم. و وقت داد بهم و مابقی را تا تاریخ 6. 2 سال 99 به حساب شخص ریختم شاهد و رسید هم دارم. ولی آن شخص رفته چک داده به پسرش برگشت زده و اجراییه گرفته و جلب حالا چطور میتونم به دادگاه مراجعه و حکم متوقف کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید