مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام چک داده بودم تو بازار الان پاس نکردم طرف شکایت کرده و حکم اجراییه هم برام آمده. الان می خواستم بدهی پرداخت کنم چک ازش بگیرم
نیازی به رسید یا اینکه کار دیگه ای بکنم نیست چون پول پرداخت کنم چک ازش بگیرم باید چکار کنم
رسید باید بگیر یا اینکه چک که ازش گرفتم ببرم شورا اطلاع بدم که بابت این که شکایت کرده اطلاع بدم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر با خودش توافق کنی و پول پرداخت کنی با گرفتن چک به اجرای احکام مراجعه ک با ارائه لاشه چک پرونده بسته خواهد شد و در صورت عدم توافق به اجرا مراجعه نمایید و پول را به حساب دادگاه پرداخت نمایید که دادگاه اجرا را متوقف خواهد کرد .