مشاوره حقوقی رایگان - ملکم را تخلیه نمیکنند

با سلام. خانمی هستم 47 ساله. از طرف پدرم ملکی به نام من شد که در آن سوله ساختم. پدرم وکالت بلاعزل دارند. با توجه به تجربیات ایشون در زمینه صنعتی به پیشنهاد یکی از دوستان قدیمی خط تولید سرسیلندر جهت بازسازی و سرپا کردن چون قدیمی بود و ایشون از خارج از کشور وارد کرده بودن به همراه ماشین آلات از رده خارج شده دیگر این خط تولید به ملک بنده حمل شد و بعد از حدودا 4 سال زحمت زیاد و هزینه های بازسازی اعم از خرید قطعات و حقوق مسئولان و کارگرها .... به جایی نرسید و با کارشناسی دو گروه مهندس اصلا این ماشین آلات مربوط به سرسیلندر خودرو نبوده و برای کارهای دیگه هست که آنها هم متوجه نشدند از بس قدیمی بود. 3 سال پیش پدرم اعلام توقف کردن و با دوستشان در میان گذاشتند که در همون زمان پدرم درگیر بیماری شدن و بنده پیگیر شدم و به این آقا گفتم این دستگاه ها جای مارو گرفته. کارخانه مساحت 1500 متر است و تمام آنجار ا اشغال کرده. بیا ببر ولی اهمیت نداد و الان 3 سال از اون موضوع گذشته. یکبار گفتم اگر صداقت درمیون بود و واقعا دستگاهها مربوط بکار بود که حالت درصدی و هیچ ادعایی نبود ولی الان که قطع همکاری هست و ما کارخانه را نیاز داریم و ... جهت امور مالی زندگی و پس باید اجاره بدی و قبول کرد ولی الان یک ریال هم پرداخت نکرده تازه همه مارو هم بدهکار و دزد کرده و تهدید میکنه پیگیری قانونی میکنم. الان من موندم و من چون پدرم بازنشسته هستن و به دماس دچار شدن و این دستگاهها رو نمیاد ببره و پولی هم پرداخت نمیکنه نه جهت بازسازی و هزینه های پدرم و نه بابت اجاره و الان با توجه به شرایط نیاز مالی زیاد واقعا بلاتکلیف موندم و شرایط رو جوری شده که فقط روزی چند بار مرگم رو از خدا میخوام. چیکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر قرارداد یا شاهد و یا توافقی در میان شما است می توانید تقاضای تخلیه فوری آن را به نماید و دادخواست دهید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید