مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین خدمت

باسلام من درحین خدمت و ماموریت سوختگیری موتورسیکلت چرخش قفل کرده و من از ناحیه زانو دچار اسیب دیدگی شدم که پارگی کامل زانو داشتم ایا منو معلول خدمتی میکنن یا جانباز داخل کمیسیون معاف از رزمم کردن و من پایور هستم. ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم صبح بخیر
باید درصد از کار اقتادگی شما را همان کمیسیون تعیین میکرد و بر همان اساس به شما اعلام میکرد و دیه هم میداد ولی اگر ندادند بایدبا درخواست معرفی به پزشکی قانونی به دادگاه مراجعه کنید و دیه مطالبه کنید