مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک پیچیده

سلام خدمت وکلای بزرگوار
خودم دانشجوی حقوق جزا هستم و از شما بزرگواران در زمینه خودرو سوالی داشتم

یکسال پیش ماشین پژوی خودم رو فروختم به یک نفر. ماشینو کارشناسی بردیم و قولنامه چاپی محکم هم نوشتیم با امضا اثر انگشت و شاهد و توی قولنامه تموم خیارات بعد از عقد قرار داد از ایشون ساقط شده ولو فاحش یا افحش بعد رفتیم محضر وکالت تام دادم و تموم و یک مهلت دو ماهه برای تعویض پلاک

این اقا پس از گذشت یک ماه به من زنگ زد که اقا ماشینو میخواستیم بفروشیم بردیم کارشناسی.( در صورتی که من همون اول با خودشون بردمش کارشناسی و مشکلی نداشت) .. و کارشناس گفته ماشین دو تیکه هستش و ایراد قانونی داره از نظر بدنه و تعویض پلاک نمیشه. یعنی اینا رفتن ماشینو باهاش تصادف کردن دو تیکه شده و قسمتی از یک ماشین دیگه رو چسبوندن بهش و حالا میخوان بندازنش تقصیر من که اره دست تو که بوده اینطور شده بیا ماشینو بگیر پولمونو پس بده... منم قبول نکردم و گفتم برید شکایت کنید حق با منه من کار خلافی نکردم که بترسم خلاصه اینا اومدن ماشینو با علم این که میدونستن دو تیکس و من پیاماشون ویساشون و عکسای کارشناسی که بردن سنندج کردنو برام فرستادن و دارمش و اینا با علم اینکه میدونستن ماشین دو تیکس فروختن به یکی به صورت قولنامه ای به به نفر دیگه.

الان بعد گذشت یکسال این اقا اومده میگه شما دوباره بیا وکالت بده ما بریم تعویض پلاک.. و من میدونم اگر وکالت بدم انگار از نو یه ماشین دو تیکه رو فروختم به یک نفر و تعویض پلاک وقتی گرفتشون میان از من شکایت میکنن میگن این آقا ماشینو بهمون فروخته اینم وکالت چند روز پیش و من اینجا ضرر میکنم که محکوم میشم

الان به نظر شما من میتونم وکالت بدم ولی قبلش بگم اقا بریم محضری بنویس که شما میدونستی ماشین دو تیکس و اگر رفتی تعویض پلاک و مشکل برات پیش اومد دیگه هیچی پای من نیست و من میتونم شکایت کنم روی پلاک و دادخواست فک پلاک بدم

یا واقعا هیچ راهی نداره جز اینکه همین الان مستقیم برم دادخواست فک پلاک بدم.. چون این بنده خداها سرشون کلاه گذاشته اون اقا دلم نمیاد فک پلاک کنم که بدون ماشین بمونن دنبال یه راهی هستم بدون دردسر نه برای من نه برای اونا

خواهشا و ملتمسانه از شما بزرگواران میخوام کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات مذکور
اولا شما فرنودید از ابتدا کارشناسی بردید وکارشناس سالم بدون خودرو تایید کرده لذا از این حیث تقصیری متوجه شده نمی باشد
ثانیا اگر وکالت دادا شده توسط شما به شخص دوم منقضی شده شما میتوانید صرفا به همون شخص وکالت مجدد بدهید وان شخص نیز تفویض وکالت به شخص ثالث که خودرو را از انها خریداری نموده است ولذا مشکلی برای شما پیش نخواهد امد البته اگر مستقیما میخواهید به شخص اخر که خودرو را هریداری ننوده وکالت بدهید بهتر است یه تعهدنامه محضری از وی اخذ ودر ان اقرار نماید که خودرو را از اشخاصی عیر از شما خریداری نموده وعلم واطلاع از دو تیکه بودن خودرو داشته ومشکلی متوحه شما نخواهد بود