مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
من پدربزرگم سال 81 فوت شده 4 دایی و 5 خاله دارم متاسفانه دایی های من ارث پدر بزرگم به طور ناعادلانه تقسیم کردند یعنی خودشون املاک بیشتری برداشتند و خانه و طویله و ... برای خودشان برداشتن و مادر من در جلسه که حاضر شد توافق نکرد و جلسه ترک کرد اما دایی های من اومدن گفتند شما تقسیم نامه تایید کن ما شما را راضی میکنیم و تقسیم نامه را از شورا مهر و امضا گرفتند (مادر من و خاله های من بی سواد هستند و تقسیم نامه انگشت زدند) حالا بعد از 19 سال ما تقسیم نامه دیدیم و متوجه شدیم همه دایی ها زمین اضافه دارند در تقسیم نامه بابت گاوها و وسایل خانه و ابزار کشاورزی ادعا شده به مادرم پول داده اند که این امر اتفاق نیفتاده و متاسفانه مشخصات زمین هیچکس در تقسیم نامه مشخص نیست با مراجعه به شورا دایی ها را سر زمین بردیم که زمین را تحویل بگیریم اما مکان زمین و نحوه تقسیم مورد تایید نبود و توافق انجام نشده تاالان انحصار وراثت انجام نشده ،پدر بزرگم چند تا سهام داشتن که هنوز تکلیفش مشخص نیست و باز مونده میخواستم ببینم امکانش هست انحصار وراثت بدیم و مجدد اموال تقسیم بشه مادر من شاهد داره که اعلام نارضایتی کرده اکثرا خاله ها ناراضین اما میترسن چون تا الان دادگاه نرفتن و بی سواد هستند در ضمن دایی کوچیک من چندماهی فوت شده و زمینهایی که ایشون داشتند از همه بیشتر بوده مثلا حدود 7هزار متر زمین برداشتن به مادر من 900متر دادند و الان همون 900 متر یک مقدار میگن جاده هست یه مقدارم میگن جلوی حیاط من باید کج برداری، یا برای شالیزار هم جاده نزاشتن و میگن ما بهتون راه نمیدیم اصلا کل زمینهای پدر بزرگم مشخص نکردند جاده ها مشخص نکردند دو سه تا خواهر ها زمین فروختن یه چندتایی هم که دارند اصلا زمین باغی تحویل نگرفتن،وسایل خانه و ظروف مسی قدیمی همه اموال دایی من برداشتن و ارث مادر که تقسیم میکردن مادر من اصلا امضا نکرده و دایی من گفته مهم نیست تو امضا نکنی باقی امضا کردند.
آیا می توان به صورت قانونی اقدام کرد و ارث مجدد تقسیم کرد؟
ممنون بابت وقتی که بابت پاسخ دادن میزارید

پاسخ ها :

علیرضا عامری

علیرضا عامری :

سلام بله اگر مادرتون شاهد داشته باشند که به صورت اکراهی تقسیم نامه را امضا کردند میتوان ابطال تقسیم نامه را خواست و به جای داییتون که فوت کردند ورثه ایشون جایگزین میشن