مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

بنده برا یک زندانی ضامن شده بودم ولی متاسفانه متهم برا یک پرونده دیگه در خارج از کشور زندانی میباشد الان از دادگاه پیام اومده که ظرف مدت سی روز متهم رو معرفی فرمایید و گرنه برا سند هایی که گذاشته شده دادگاه اقدام میکند الان من ضامن باید چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با ارائه اسناد ومدارک معتبر وطی درخواست مکتوبی مراتب زندانی شدن متهم در مرجع قضایی خارج از کشور را اعلام نمایید تا تعیین تکلیف گردد