مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام. بنده پرایدی بدون قولنامه به پسر خواهرم فروختم و ایشان هم بعد از مدتی بدون قولنامه به کسی دیگر فروخت و با هماهنگی پسر خواهرم بنده به خریدار وکالت یک ماهه دادم تا فک پلاک کند و کلیه مدارک اصل خودرو با ماشین تحویل ایشان دادم الان متوجه شدم که هنوز پلاک خودرو به نام بنده فعال میباشد. لازم به توضیح که بنده از نظر مالی هیچ طلبی از ایشان هم ندارم در دادگاه حقوقی تقاضای فک پلاک کردم به مدارک ایراد گرفته و میگوید باید قولنامه باشد به ایشان فرمودم وکالت ثبتی دادم و گفت وکالت برای فک بوده فرمودم خوب ماشین با مدارک و وکالت باید به رهگشا ببرد. ایشون فرمودن اصلا شما بدون قولنامه حق شکایت ایشان ندارید. لطفا به استناد موادی بنده را جهت اعتراض راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

قولنامه اثبات کننده مالکیت ومثبت ذی نفع بودن شماست که به هر طریقی هست باید مالکیت خود را به اثبات برسونید

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

باسلام
اول اینکه چون شما با پسر خواهرتان معامله کرده اید بهتر است یک قولنامه دستی تنظیم کنید که بیانگر رابطه فی مابین باشد .
در ثانی دادخواست باید به طرفیت پسر خواهر و شخص ثالث خریدار تنظیم گردد تا موضوع در دادگاه با استناد به قولنامه شما و تایید پسر خواهرتان بعنوان خوانده دعوا اثبات گردد .
ثالثاًباید در دادخواست صدور تامین خواسته تقاضا کنید