مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام اگه شوهر برای طلاق و دادن مهریه اقدام کند مهریه 114 سکه است. آیا مهریه را یکجا پرداخت میکند یا دادگاه ملزم به تقسیط میکند و اینکه آیا جهیزیه به زن تعلق میگیرد و پیش قسط مهریه چقدر تعیین میشود و طلاق هم آیا به زودی میتواند بدهد یا طول میکشد. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اگر درخواست اعسار نده و تمکن مالی داشته باشه باید یکجا پرداخت کنه. هیچ دادگاهی الزام به تقسیط نداره مگر اینکه زوج درخواست کنه. جهیزیه متعلق به زن است و باید استرداد ان را بخواهید. پیش قسط با توجه به وضعیت درآمد شوهرتون مشخص میشه و بسته به نظر قاضی است. طلاق به درخواست مرد زمانی ممکن است که تمامی حق و حقوق همسر را بدهد.