مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک ورثه ای

باسلام. اگر یکی از ورثه حاضر به اجاره دادن آپارتمان ورثه ای نشود و آپارتمان خالی باشد، آیا باید به بقیه ورثه اجاره بدهد و اگر این شکایت به دادگاه برود نتیجه چیست؟ دادگاه خودش آپارتمان اجاره میدهد یا میفروشد و قدرالسهم ورثه بر اساس انحصار وراثت پرداخت میشود. تکلیف ورثه ای که حاضر به اجاره دادن آپارتمان ورثه ای به دیگران نمیباشد چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر ماترک فقط همین آپارتمان باشد ،دادکاه با فروش آن نسبت به تقسیم مال و پرداخت سهم الارث اقدام میکند