مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص برگشت زدن چک

من 100میلیون چک از کسی دارم میخوام برگشت بزنم برای اینکه به پولم برسم باید وکیل بگیرم یا خودم هم میتونم اقدام کنم. در ضمن من سند ماشینش رو هم به عنوان ضمانت وصول چک دستم دارم و نمیتونه بگه ندارم که پرداخت کنم .

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وکیل بگیرید خیلی بهتر است

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

اگر چک صیاد باشد که مستقیما درخواست اجرا به دادگاه بدید و بدون رسیدگی اصل پول شما قابل مطالبه است اما اگر صیاد نیست طرح دعوی مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی بدهید بدون وکیل هم امکان موفقیت دارید اما استفاده از خدمات خیلی بهتر و زودتر شما را به مقصودتان خواهد رسانید