مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در بخش آب ساختمان

بنده ساکن و مالک یک واحد از ساختمان 12 واحدی هستم که همیشه مشکل آب سرد و آبگرمکن مرکزی داره .. اخیرا هم ساختمان دچار ترکیدگی لوله آب شده و بمدت یک هفته آب ساختمان داره هدر میره و هیچکدام از ساکنین که اکثریت هم مستاجر هستند اعتراضی به مدیر ساختمان نمیکنند ... بنده چندین بار به مدیر ساختمان گوشزد کردم جواب قانع کننده ای نداد و رسیدگی هم نکردند و یکی از دلایل عدم رسیدگی ایشون اینه که واحدین پول آب مصرفی ماه قبل رو پرداخت نکردند ... میخواستم بدونم تکلیف چیه و راهکار قانونی در این زمینه وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت رسیدگی به مشکلات به مدیر اظهارنامه بفرستید و اگر اقدام نکرد طرح دعوا کنید.
جهت تنظیم اظهارنامه یا دادخواست تماس بگیرید