مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه بعد از حذف نام همسر

سلام..من خانمی هستم که در دوران عقد جدا شدم و گزارش سالم بودن پرده بکارت را از پزشکی قانونی گرفتم برای حذف نام همسر قبلی، میخواستم بدونم بعد از پاک شدن نام همسر سابق شناسنامه من المثنی میشود؟ راهی هست که شناسنامه المثنی نشود؟

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. برابر با ماده 33 قانون ثبت احوال کلیه وقایع ازدواج و طلاق یا مرگ زوج یا زوجه و رجوع و بذل مدت و فسخ نکاح باید در دفاتر ثبت کل وقایع ثبت شود ولی در شناسنامه به شرح ذیل انعکاس خواهد یافت: در المثنی شناسنامه مرد یا زن آخرین نکاح و طلاق و یا بذل مدت و در صورت تعدد زوجات آن تعداد ازدواج که «به قوت خود باقی است» منعکس خواهد شد. ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد. بنابراین طبق ماده مزبور برای شما حتما شناسنامه المثنی صادر و نام هسر سابق شما درج نخواهد شد. موفق باشید.