مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ملکی

سلام بنده ملکی را حدودا 16سال پیش از برادرم خریدم و به جای اون یک ملک دیگه به اضافه 7میلیون تومن ما به این اقا پرداخت کردیم و مبلغ رو هم به صورت چک دادیم و رویه پرونده کپیش هست
الان بعد از چندیدن سال 2ساله رفته برای خلع ید ابطال معامله شکایت کرده که این اقا ملکی تحویل من نداه که بنده باشم.
الان دو دوره رای به نفع بنده صادر شده ولی دادگاه تجدید نظر با پارتی و پول رای رو دادن به اون
الان ما اعاده دادرسی کردیم
ایا راه داره پیگیری کنید واسمون؟
اگر میشه حق الوکالش‌ چقدره ؟
ممنونم
در ضمن ملک در خوزستان واقع شده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

8 در صد قیمت ملک به صورت اقساطی هم قابل دریافت است