مشاوره حقوقی رایگان - هیئت تشخیص وزارت کار

با سلام
اگه لطف بفرمایید از این طریق راهنماییم بفرمایید.
برای شما تصویر دستمزد بیمه شده و رای هیات تشخیص را ارسال میکنم.
1.چرا حق مسکن و حق اولاد و بن کارگری برای من منظور نگردیده.
2.طبق تبصره 1 ماده 18 قانون کار کارفرما تا زمانی که تکلیف کارگر در مراجع ذیربط مشخص نشده حداقل 50 درصد از حقوق ماهیانه پرداخت نماید. که این مورد هم لحاظ نشده.
3. آیا طبق موارد ذکر شده میتوان اعتراض نمود یا نه.
4. آیا موارد دیگری هم هست که من بتوانم اضافه کنم یا نه.
ضمناً حقوق بنده در 3 ماه گذشته ماهی 1460000 تومان
متاهل هستم
در هیئت تشخیص فقط سنوات و عیدی تعلق گرفته به میزان 14200000 تومان
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حالت فعلی اشتغالتان را ذکر ننموده اید ؟ من حیث المجموع حقوق کارگر هنگام مفارق از کار به شرط عدم تقصیر کارگر طبق مواد 21 تا 23 قانون کارمصوب سال 1369شامل مبحث سوم- خاتمه قرارداد کار

ماده 21- قرارداد کار به یکی از طرف زیر خاتمه می یابد :

الف- فوت کارگر .

ب- بازنشستگی کارگر .

ج- از کارافتادگی کلی کارگر .

د- انقضای مدت در قراردادهای کار با مدت موقت و عدم تجدید صریح یا ضمنی آن .

هـ- پایان کار در قراردادهایی که مربوط به کار معین است .

و- استعفای کارگر .

تبصره- کارگری که استعفا می کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که حداکثر ظرف مدت 15 روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد .
ماده 22- در پایان کار ، کلیه مطالباتی که ناشی از قرارداد کار و مربوط به دوره اشتغال کارگر در موارد فوق است ، به کارگر و در صورت فوت او به وارث قانونی وی پرداخت خواهد شد .
تبصره- تا تعیین تکلیف وراث قانونی و انجام مراحل اداری و برقراری مستمری توسط سازمان تامین اجتماعی ، این سازمان موظف است نسبت به پرداخت حقوق متوفی به میزان آخرین حقوق دریافتی ، به طور علی الحساب و به مدت 3 ماه به عایله تحت تکفل وی اقدام نماید .

ماده 23- کارگر از لحاظ دریافت حقوق یا مستمری های ناشی از فوت ، بیماری ، بازنشستگی ، بیکاری ، تعلیق ، از کارافتادگی کلی و جزیی و یا مقررات حمایتی و شرایط مربوط به آنها تابع قانون تامین اجتماعی خواهد بود .