مشاوره حقوقی رایگان - جلسه هیات تشخیص

سلام، خسته نباشید.
1- فاصله قانونی که اداره کار بین جلسه اول و دوم میتواند مشخص کند حداکثر چند روز است؟ کارفرما میتواند به هیات بگوید فاصله زیاد باشد؟
2- نماینده کارگران در جلسه هیات وظیفه حمایت از حق کارگر دارد؟ پس چرا در اولین جلسه حمایتی از حق من کارگر انجام نداد؟
3- هیات تشخیص میتواند نسبت به ماده 148 بی تفاوت باشد و بگوید کارگر ساختمانی حق بیمه ای نزد کارفرما ندارد و کارگر را از پیگیری حق بیمه او نا امید کند؟
متاسفانه این موارد در جلسه اول شکایت من علیه کارفرما بابت عیدی، سنوات، بیمه و سایر مزایای دیگر برای من رخ داد.
با تشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک کارگر کارفرمایی و آرا صادره نیازمند بررسی مدارک است بهتر است از مشاوره تلفنی بهره مند شوید