مشاوره حقوقی رایگان - ادعای اعسار در رد مال ناشی از کلاهبرداری

با سلام بنده به همراه 110نفر دیگر در یک شرکت لیزینگ خودرو مورد کلاهبرداری قرار گرفتیم و دادگاه تجدید نظر یک نفر (فقط مدیر شرکت جعلی) محکوم به 5سال حبس و 260میلیون جزایی نقدی و رد مال محکوم کرده است مبلغ کلاهبرداری تقریبا 6میلیارد تومان است الان بعد از گذشت 5سال حبس متهم تقاضای اعسار داده است آیا مورد قبول واقع میشود.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ف
قانون چنین حقی را قایل شده است و بستگی به دلایل و دفاعیات شما در دادگاه دارد که بتواند دادگاه را قانع کند