مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی موبایل

سلام. بنده یک گوشی a51 رو به قیمت 6400000 خریدم بعد گارد و گلس رو خود فروشنده چسبوند. جمعاً حساب کردم از گارد و گلس 205000 دویست و پنج تومن گرون فروخته است
برای این کار شرم آور او چی کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خب شما میتوانستین بگین من گلس و و گارد نمیخواهم.یا اینکه فقط پنجاه تومن میتوانم بابتش هزینه کنم.در هر حال میتونید به اتحادیه مربوطه و تعزیرات شکایت کنید.