مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو فروخته شده توسط فروشنده

سلام من 15مردادماه از طریق برنامه ... با دیدن یک آگهی فروش خودرو که قیمت خودرو هم درآن ذکر شده بود آشنا شدم و طی تماس با فروشنده ماشین را بصورت حضوری روئیت کردم و مبلغ خودرو را پرداخت نمودم قولنامه بین خودمان نوشتیم و تموم مدارک را داخل ماشین گذاشتیم و قرار شد بعدازظهر همان روز من ماشین برگردم و ببرم ولی وقتی برگشتم ماشین آنجا نبود و گفتن موتوری را دادم براتون تعمیر کنند چون بیننده نامه خودروسازان شده بود من ماشین روزانه کردم و کارت ماشین و بیمه نامه و کلید خودرو دست بنده است و تا الان از دادن ماشین امتناع میکرومتر خریدمان شده است بنده نیز تموم مکالمات که با ایشان درمورد تحویل به روز خودرو ردوبدل شده را درون گوشی خود دارم و نیز پیامهای ایشان و نیز واریزی به مبلغ خودرو از طریق کارت به کارت بوده و درون مکالمات هم گفتن پول رو واریز کردید و ماشین رو ببرید و همچنین پیام اخر آن که نوشته شما مدارکی نداری و نمیتونی ثابت کنید از من ماشین خریدید و چون قیمت ماشین 4برابر شده ماشین را تحویل نمیدهد چجوری میتونم با شکایت ایشان را وادار به تحویل خودرو و یا پرداخت قیمت خودرو طبق قیمت امروز خودرو نمایم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

قرارداد فی مابین شمل معتبر و کافی برای الزام فروشنده به تحویل مبیع است