مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و اضافه كاری

سلام وقت شما بخير
من از اول خرداد ١٣٩٩ تا ٣٠ اسفند ٩٩ در يک شركت به عنوان مهندس كار كردم در زمينه تجهيزات پزشكي.
متاسفانه قراردادي بين من و كارفرما در اين مدت امضا نشد اما براي من در اين تاريخ بيمه رد كردند. حقوق من دو بخش بوده، يك بخش حقوق ثابت به همراه حق ماموريت ها كه براي من پرداخت كردند و يك بخش ديگه ساعات اضافه كاري بوده كه به من پرداخت نكردند و ميگن ٦ ماه تا يكسال ديگه پرداخت ميكنيم. ميخواستم بپرسم چطور ميتونم اين حقوق مربوط به اضافه كاريمو كه مبلغ كمي هم نيست ازشون بگيرم. اينو بگم كه مثل من ٥ نفر هستن كه همين شرايطو در شركت دارن و نيروهاي قبلي شركت هم بعد از مدت زيادي حقوق مربوط به اضافه كاري رو دريافت كردن. لطفا كمكم ميكنيد كه چطور ميتونم حقوق خودمو ازشون بگيرم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

طرح دعوی به اداره کار و امور اجتماعی در آخرین حالت مراجعه به دادگاه عمومی حقوقی