مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام و خداقوت من در تاریخ 30/3/1400 با عقب یک پراید برخورد کردم و به دلیل انحراف و چرخش یک خودرو پراید دیگر با من برخورد کرد که پلیس بنده را مقصر اعلام کرد نسبت به هردو ماشین، حالا ماشین دوم که پراید 131 مدل 97 است بابت افت قیمت از من شکایت کرده است و کارشناس مبلغ 9 میلیون تومان خسارت را در برگه اعلام کرده و قسمت های آسیب دیده درب موتور، سینی جلو، گلگیر جلو راست و چپ، رادیاتور فن و کولر و ابرویی چراغ را ذکر نموده است که اقلام به جز گلگیر چپ تعویضی بیان شده و ماشین مذکور هم بدون تصادف و رنگ شدگی قبلی اعلام شده .آیا راهی برای کم کردن یا حذف میزان تعیین شده افت قیمت وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

سلام شما می توانید نسبت به نظریه کارشناس اعتراض کنید 2دلایل خود را به کارشناس انتقال دهید نظریه تادرجدیدیاتکمیلی اعتراض شما برسی شود اگر حقی دارید تضیع نشود