مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه از سوی کلانتری برای حضور در دادگاه

با سلام
از سوی کلانتری با من تماس تلفنی گرفتند و گفتند در تاریخ مشخصی در دادگاه حضور داشته باشم بدون اینکه در سامانه ثنا ابلاغیه ای دریافت کنم یا احضاریه ای در خانه فرستاده شود در ضمن دادگاه مورد نظر در استانی دیگر می باشد که فقط از سوی کلانتری با من تماس تلفنی گرفته اند می خواهم بدانم آیا حتما باید در دادگاه حضور داشته باشم یا منتظر ابلاغ در سامانه ثنا باشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
احضارمتهم باارسال برگ احضاریه است