مشاوره حقوقی رایگان - خسارت احتمالی برای رفع توقیف ملک

باسلام. برای رفع موقت توقیف ملک دادگاه گفته 20میلیون تومان خسارت احتمالی تودیع نمایید. حال بنده این مبلغ را ندارم و اگر واریز شد و طبق مستندات ارائه شده اگر رای دادگاه به نفع بنده شد. میشود ملک را وکالتی فروخت و یا سند زد ؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگر رای قطعی بنفع شما صادرشود میتوانید ملک راآزادوبفروشید ولی تازمانی توقیف است نمی‌توانید