مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام دوستان عزیز لطف کنید من رو راهنمایی کنید. من یک راننده وانت بار هستم و پارسال برج ده (دیماه) یک باری رو جابجا کردم که شامل چند بسته کارتن و نایلون بود. من این بار رو طبق گفته فرستنده بعد از طی مسافتی به مقصد مورد نظر بردم و به برادر فرستنده تحویل دادم. بعد از پنج روز فرستنده با بنده تماس گرفت و ادعا کرد که در محموله ای که به وسیله من فرستاده بود یک بسته کارتن پر از گوشی موبایل بوده و من این بسته را تحویل نداده ام و به گفته خودش (فرستنده) به احتمال زیاد این بسته از ماشین من دزدیده شده و من متوجه نشده ام. در صورتی که چنین چیزی نبوده و یک دروغ کذب و افترا می باشد. چون اگر چنین محموله ای وجود داشت اول باید به من راننده اطلاع میداد و محموله رو به رویت بنده میرساند و اگر من قبول به جابجایی آن میکردم باید از من رسید و مدرکی بابت تحویل بسته مورد نظر میگرفت. خلاصه من به ایشون گفتم که شما چنین محموله ای به من تحویل نداده اید و من هیچ کدام از حرف های شما را قبول ندارم. خلاصه کلام فرستنده بار به من گفت که از من شکایت میکند. الان بعد از گذشت پنج ماه هفته پیش از یک شماره ثابت با بنده تماس گرفته شد و فرد پشت تلفن مدعی شد که ستوان میباشد و از کلانتری پایانه غرب تماس گرفته و میگوید که شخصی مدعی شده که محموله ایشون از خودروی شما به سرقت رفته و شما باید به کلانتری بیایید و اظهارات خود را اعلام کنید که من به ستوان کلانتری گفتم که چنین چیزی دروغ است و ایشون چنین محموله ای به من تحویل نداده و هیچ مدرکی برای اثبات دروغ خود نیز ندارد.
حالا دوستان من چون تا حالا که 34 سال سن دارم به کلانتری نرفتم و میخواهم بدانم که آیا لزومی دارد که به کلانتری بروم یا منتظر بمانم که از مراجع قضایی احضاریه بیاید؟ چون من حس میکنم این شخص میخواهد از بی تجربگی و سادگی من سوء استفاده کند و این جرم را به من نسبت دهد. چون در طول این مدت بارها با بنده تماس میگرفت و هر دفعه سعی میکرد که این جرم را به گردن من بیندازد و حتی آخرین بار یک هفته قبل از تماس کلانتری با من تماس گرفت و گفت که گوشی های مورد نظر (سرقتی) پیدا شده و من باید بیایم کلانتری و بگویم که گوشی ها از ماشین من دزدیده شده تا گوشی ها را کلانتری تحویل بدهد و من هم در جواب به ایشون گفتم که چنین چیزی صحت ندارد و شما چنین بسته و محموله ای به من تحویل نداده اید و هیچ سند و مدرکی برای اثبات دروغ خود ندارید.حالا دوستان من میخواهم بدانم که آیا لزومی دارد که به کلانتری بروم؟ اگر نروم احتمال دارد در آینده برای من مشکل ایجاد کند یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما به کلانتری مراجعه نمایید و اگر نروید احتمال شکایت در دادسرا وجود دارد و حکم غیابی بر علیه شما صادر خواهد شد