مشاوره حقوقی رایگان - شان مستثنیات دین بابت مهریه

سلام چند وقته با خانمم به مشکل خوردیم و رفته اجرائیه گرفته و حسابام و ماشینمو توقیف کرده و اما سوالم اینجاست که من یه کارمند لیسانسه هستم با حقوق حدودا 10 میلیون یه خونه از طرف محل کار به من دادن که بصورت وام و قسطی پولشو پرداخت کردم اما هنوز نه سند داره و نه تحویل دادن و مهمتر از این مبایعه نامه با مادر هست که در 3دانگ این خانه شریک هست، قیمتش حدودا 3میلیارد هست و متراژ 130 متر و جز این هیچ ملک و دارایی دیگه ندارم آیا جز مستثنیات حساب میشه یا در شان بنده هست.

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

زوجه حق تملک سه دانگ مادرتون را ندارد.

منزل و محل سکونت ، تا جاییکه در شان زوج میباشد جز مستثنیات دین میباشد ، تشخیص شان زوج با دادگاه است.

ولی در هر حال خانه محل سکونت مطابق با شان زوج از مستثنیات دین است .