مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

متوفی دارای ملکی بدون سند رسمی است و تنها قولنامه ی آن موجود است. حال سوالهای بنده این است: 1. میتوان در پروسه انحصار وراثت برای آن درخواست شناسایی اموال به دادگاه ارايه داد؟ میخواهم بدانم اصلا قابل پیگیری هست یا املاک بدون سند رسمی غیر قابل شناسایی هستند؟ 2. اگر می توان پیگیری کرد، عنوان این درخواست چه باید باشد؟ 3. اگر قولنامه گم شده باشد (وراث نتوانستند قولنامه یا مدرک دیگری از ملک را پیدا کنند)، تکلیف این ملک چه می شود و برای انحصار وراثت آن ملک باید چه اقدام قانونی ای انجام شود؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید ان کسی که با مورثتان قرارداد داشته را پیداکنید و اظهاراتش را صورتجلسه کنید