مشاوره حقوقی رایگان - خوداری از بردن خودرو به پارکینگ

سلام. آیا خوداری فرد از بردن ماشینی که حکم توقیف قضایی دارد، پیگرد قانونی دارد یا نه؟ میتوان به خاطر استنکاف از بردن ماشین به پارکینگ شکایت کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام
توقیف خودرو به دوصورت انجام میشه
اول توقیف سندی که فقط جلو معاملات گرفته میشه
دوم فیزیکی هستش که خودرو میره پارکینگ و به سیستم راهور معرفی میشه و پلیس هرجا ببینه خودرو رو میخوابونه و میفرسته پارکینگ
جریمه موضوعیت نداره واگر صاحب خودرو هستید بهتره موضوع حل بشه تا خسارت تاخیر تادیه بهش نخوره وروز به روز بدهی بیشتر نشه و رفع توقیف بگیرید اگر مال باخته هستید و حکم توقیف گرفتید اول باید بتونید خودرو رو معرفی به راهور بفرمایید تا بره پارکینگ بعد مزایده انجام بشه