مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام. از مهرماه گذشته حساب های اینجانب به میزان دو میلیون تومان مسدود شد. با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک ابلاغ پخش اسرار خانوادگی س.پ از طریق رایانه ای جریمه نقدی دو میلیون تومان نوشته شده بود. واخواهی زدم چون من ساکن کرج هستم و اصلا آن فرد را نمیشناسم و مجددا ابلاغ جریمه دو میلیون تومان آمد. درخواست تجدید نظر افراد دیگر ب.م و بزه از طریق شرکت ... ذکر شده بود من این افراد را نمیشناسم و گفتند از طریق سیم کارت به نام شما صورت گرفته است.
هر چه سوال میکنم آیا از طریق شماره فعلی بوده باز جواب نمیدهند مجدد به دادسرا فرستاده و این بار پلیس به من گفت شما شاکی دارید و خودرو شما حکم مراجع قضایی دارد به دادسرا گفتم آقا من بیش از این نمیتوانم و میخواهم جریمه را بپردازم و باز پاسخ نداده و ابلاغ حضور ظرف یک هفته آمد. من نمیتوانم به سقز بروم و من یک خانم تنها هستم و کرج جزء شهرهای قرمز بود و امکان خروج از کرج نبود. درخواست پرداخت جریمه را کردم گفتم شماره حساب بفرستند جواب ندادند چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه لایحه ارسال نمایید.