مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ اجاره نامه

سلام بنده 3 ماه پیش یک نانوایی خریداری کردم که هنگام معامله در اجاره مستاجر بود و مستاجر حاضر به تجدید اجاره نامه نگردید. بعد از دو ماه مستاجر در تماسهای مکرر خواهان فسخ قرارداد و تسویه حساب در اسرع وقت به دلیل فساد و مصرف مواد مخدر توسط کارگرها و شرکایش گردید. یک روز پیش از زمان معین شده برای فسخ اجاره نامه مستاجر تلفنی ضمن قول دادن برای فسخ اجاره نامه خواهان یک میلیون از رهن نانوایی پیش از تسویه حساب شد که توسط بنده به حسابی که به پدرش تعلق داشت کارت به کارت کردم با این شرط که تا زمان تسویه حساب و فسخ اجاره نامه نانوایی را قفل کنم و او هم پذیرفت ولی بعد از واریز یک میلیون تومان زیر قول خود زد و قفل نانوایی را هم شکست حال با توجه به ضبط مکالمه قول و قرار ایشان و پدرش توسط بنده و کلاهبرداری ایشان و همچنین مصرف مواد مخدر توسط کارگرها در نانوایی که توسط خودم و پدرم مشاهده شد امکان فسخ اجاره نامه چقدر است و زمان لازم برای دادرسی چقدر میباشد؟ (ضمن اینکه مستاجر از افراد سابقه دار می باشد)
پیشاپیش از کمک و همراهی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فسخ اجاره باید با دلیل قانونی همراه باشد چون قبل موعد اجاره نامه می باشد زمان آن هم بستگی به دادگاه وشعبه رسیدگی کننده دارد