مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام، خسته نباشید. پرده بکارت من پاره شده است. آیا میتوانم آن را ترمیم کنم و باید با خانواده ام در میان بگذارم یا نه؟
اگر پیش دکتر بروم آیا او میتواند تشخیص دهد که در اثر چه چیزی پاره شده است؟
اگر پرده بکارت پاره بشود پزشک تا چه زمانی میتواند تشخیص بدهد در اثر چی بوده است؟ مثلا تا 2 و 3 سال میتواند تشخیص بدهد؟ ممنون میشوم به سوالات من پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی امکان تشخیص موضوع توسط پزشک وجود دارد