مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره واحد مسکونی

سلام علیکم صبح شما بخیر ببخشید
ملکی را که از طریق مشاور املاک بازدید و رؤیت کردم ، اقدام به رهن منزل کردم، قرار شد 20میلیون تومان از مبلغ 50میلیون تومن را پرداخت کنم که اخر برج بقیه مبلغ واریز شود، مشاور املاک از بنده امضا گرفت دستمزد خودش را هم گرفت، با این ادعا که صاحب ملک فعلا نمیتونه بیاد ولی من ازشون امضا میگیرم، امضا گرفت و ما هم مبلغ 20میلیون را به شماره کارت اعلامی واریز کردیم،
حالا سوال اینجاست که نام خانوادگی صاحب ملک با مشاور املاک یکی است و این ترس وجود دارد که کلاهبرداری باشد چون متاسفانه فعلا قرارداد امضا شده را به بنده تحویل ندادند
لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر بنگاه مشکلی بوجود بیاورد میتوانید علیه ایشان شکایت کنید هم در اتحادیه املاک و هم در دادسرا.