مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شاکی به رأی دادگاه در پرونده تصادف

سلام خسته نباشید
من شاکی پرونده تصادف هستم.
دادگاه یه رأی رو صادر کرده که تمام موارد شکستگی که دیه بهش تعلق میگیره ننوشته، آیا میتونم اعتراض کنم، اگه اعتراض کنم پرونده دوباره تو همون شعبه بررسی میشه یا میره مرکز استان و اینک اگه اعتراض کنم چقد طول میکشه دوباره به همین مرحله برسه، با توجه به اینه دو روز قبل رأی صادر شده و هنوز قطعی نشده
ممنون میشم اگه سوالامو جواب بدین، خیلی مهمه واسم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که حق اعتراض بیست روزه داشته باشد بله