مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام پدر بنده با خواهر و برادران خود بر سر تقسیم ارث که شامل خانه و زمین کشاورزی می باشد مشکل داشت و پس از فوت پدرم این مشکل دو برابر شد
1 جهت تقسیم اموال پدر بزرگم تقسیم نامچه ای بسیار ناخوانا وجود دارد که عموزاده ها مدعی هستند بروز شده. آیا امکان شکایت وجود دارد
2 جهت تقسیم اموال مادر بزرگم هیچ سندی وجود ندارد و صرفا عموزاده ها ادعا میکنند سهم پدر بنده را داده اند و پدر بنده در زمان حیاط این موضوع را قبول ننموده
3 جهت تقسیم ملک مادربزرگ متنی دستی وجود دارد که عنوان شده که هر کس از بنده نگهداری کند مالکیت این زمین برای ایشان می باشد در حالی که بیمه مادر و پدر بزرگ توسط پدر بنده پرداخت شده و صرفا یک سال پایان عمر را در خانه عمه بوده است وضعیت این ملک چگونه است ؟

پاسخ ها :

مهدی عبدی

جناب آقای مهدی عبدی :

سلام. وصیت نامه صرفا تا یک سوم نافذ است و الباقی ان مطابق سهم الارث باید تقسیم شود. دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه بدهید تا دادگاه اموال را تقسیم کند.