مشاوره حقوقی رایگان - داشتن فرزند از ازدواج موقت باعث قطع حقوق پدرم میشه

سلام و وقت بخیر
سوالم اینه که با بچه دار شدن از ازدواج موقت
حقوق پدرم که به من تعلق داره قطع میشه؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر مستمری شما قطع نمی شود حتی اگر ازواجتان دایم هم باشد مستمری شما قطع نمی شود طبق بند یک ماده 48قانون حمایت خانواده که سال91تصویب شد و آیین نامه اجرایی این قانون که اواخر سال93به تصویب رسید ازدواج همسران و مستمری بگیران متوفی تاثیری در مستمری ایشان نخواهد داشت حتی کسانیکه قبل از تصویب این قانون مستمریشان به دلیل ازدواج قطع شده بود میتوانند به استناد این قانون کمافیالسابق از حقوق مستمری بازماندگان متوفی برخوردار باشند.ضمن اینکه شما بهتره جهت ثبت ازدواج موقت اقدام کنید البته اگر سابقا ازدواج موقت خود را ثبت نکرده باشید چون طبق ماده 21قانون حمایت خانواده ثبت ازدواج موقت در صورت بارداری زوجه الزامی است.