مشاوره حقوقی رایگان - راه

سلام من زمینی خریده ام که پروانه ساخت داره و سه نبش است یکی از راه ها بن بست است و یک نبش هم در طرح هادی باز است ولی صاحب زمین نمیگزارد راه از زمین او بگذرد مشکل کل راه های روستای ما همین است لطفا به مشکل ما رسیدگی کنید

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

آخه این موضوع در حیطه اختیار ما نیست که رسیدگی کنیم.به هر حال ملاک برای روستاها طرح هادی است.اگه کل روستا این مشکل رو داره یحتمل شما خودتان هم مسیر سایر املاک مجاور را بستید.