مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه

سلام. صاحب خانه من شهرستان هست. جهت تمدید نمیخواهد بنگاه بیاید که تمدید کنیم و میگوید مبلغ جدید ودیعه را واریز کنید. عموی من میاد به عنوان شاهد امضا میکند و بعد از واریز وجه 30 میلیون باید به ودیعه اضافه کنم. آیا این تمدید معتبر میشود فقط با امضای بنگاه و عموی موجر به عنوان شاهد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. تمدید معتبر است اما حداقل پیام یا نامه ای در خصوص رضایت ایشان مبنی بر تمدید اجاره و مبلغ 30 میلیون تومان و مبلغ جدید اجاره بها را اخذ نمایید.