مشاوره حقوقی رایگان - ماترک و سهم الارث

ماترک و سهم الارث
سلام ، از شما سوالی داشتم، پدربزرگ بنده سال 1348 بعد از فوتش سه هکتار زمین کشاورزی به ارث گذاشت. و یک هکتار به عمه و دو هکتار به پدر بنده رسید. که خواهر و برادر لفظی بین هم زمین رو نصف کردن و هرکدام 1/5 هکتار مشغول به کشاورزی شدن و روی زمین عمه ام ، شوهر عمه ام مشغول کشاورزی بود، تا اینکه شوهرعمه ام و پدرم سرزمین به مشکل و زدوخورد میرسند، و چون پدر بنده به کسی بدهکار بود و کارخونه کار میکرد زمین خودشو به مدت دوسال میده به طلبکار که جای طلبش روی زمین کار کنه تا طلبش صفر بشه، و سال دوم اون آقا هم نتونست با شوهرعمه ام بسازه ، به پدرم گفته بود مابقی طلب منو بده من نمیتونم رو زمین کار کنم ، بابای ماهم نداشته که مابقی طلبشو بده، اون آقاهم یه برگه جعل کرده و 4 تا امضا زده توش، زمین رو فروخته به شوهر عمه ام. که رفتن پاسگاه بهشون گفتن هروقت همدیگه رو زدید خونی و مالی کردید ما ورود میکنیم. شوهرعمه من هم چون قلدر بوده بابام زمین رو رها کرده. و اینو بگم که زمین هنوز بین وراث تقسیم نشده و از این قضیه 40-50 سال میگذره،
الان ما میخوایم دنبال این قضیه رو بگیریم ، اما فقط پدر بنده در قید حیات هستن و عمه و شوهرعمه ام و اون آقا که با برگه جعلی زمین رو فروخته فوت کردن، بچه های عمه ام با اون برگه ادعا دارن که زمینا برای بابای ما هست، این وسط حقی داره پایمال میشه، به نظر شما باید چکار کنیم تا به حقمون برسیم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

فروش مال غیر شکایت کن