مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و برخورد غیر قانونی یک فرمانده بسیج روز رای گیری 1400

باسلام روز رای گیری 1400/3/29در مکانی برای صف به رای مونده بودیم که از ساعت 6 غروب شناسنامه من رو گرفته بودن تا ساعت 10 شد اسمم رو صدا کردن برم رای خودمو بدم متاسفانه فرمانده بسیجی بنام س. که با پارتی بازی آدمهای کاندید موردنظر خودش رو داخل مینداخت من بهش گفتم نوبت من هست ساعت هم 1شب بود من نمیزاری برم داخل ولی کسایی که آشنان این انصاف نیست بر سر همین حرف ایشون با حرف های رکیک با چندنفر از دوستاش که بسیجی بودن بنده رو به طرزی توهین آمیز از اون مکان بیرون کردن و با ماشین بسیج با کلی تحقیر و ابروریزی من من رو به پایگاه بسیج بردن و زندانیم کردن تا اینکه بعد از تمام شدن وقت انتخابات گفتن برو میخواستم بدونم من تا چه حدی حق دفاع از خودم رو دارم و چه کسی میتونه از من دفاع کنه که ایشون باعث شدن نتونم رای بدم و ابرومو برون با کلی تحقیر آیا جرمش چیه و به کجا باید مراجعه کنم چه سایتی ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی دانشجو

جناب آقای مصطفی دانشجو :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادستان شهرستان محل اقامت خودتون شکایت کنید