مشاوره حقوقی رایگان - متمم قرارداد

با سلام و خسته نباشید اگر چند ملک بخواهند با هم مشارکت کنند و یک ملک کمی ارزش ملکش بیشتر باشد ولی سایر مالکین قبول نداشته باشند و سازنده برای جلب رضایت آن مالک بخواهد متمم قرارداد فقط با او ببندد که از طرف خودش فقط به آن مالک متراژ اضافی از سهم خود میدهد و مالکین دیگر نفهمند آیا این قرارداد متمم قانونی است و مشکل حقوقی ندارد؟ آیا سایر مالکین و یا خود سازنده بعدا می‌توانند ادعا کنند که این متمم قانونی نیست و آن مالک نمی‌تواند سهم بیشتری بگیرد؟لطفاً راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اگر متمم را دیگر شرکا امضا نزنند نسبت به سهم انان نافذ نیست و امضا کننده قرارداد تنها ملزم به پرداخت اضافه به شخص شما و از سهم خود می باشد و نمی تواند نسبت به سهم دیگران انتقال انجام دهد.